Az érintett cégek között létrejött általános beszállítói keretszerződés szerint a Rába-leány a második negyedévtől kezdődően megkezdte a tengelytestek szállítását a Scania számára. A Rába közleménye szerint az együttműködésről szóló tárgyalások 2005 végéig nyúlnak vissza, ekkor az ITD Hungary potenciális beszállitóként ajánlotta a magyar céget a svéd vállalatnak. Az üzlet már az idén 2,5 millió eurós bevételt jelent a Rábának.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!