A meghirdetett 50 milliárdos mennyiségre 129,3 milliárd forintnyi ajánlattömeggel válaszoltak az elsődleges forgalmazók. Az Államadósság Kezelő Központ ebből 60 milliárdnyi mennyiséget fogadott el, a hozamok 5,53 százalékos átlaga 6 bázisponttal magasabb az egy héttel korábbinál, a hétfői másodpiaci benchmarkot pedig 3 bázisponttal múlja felül. A múlt héten némileg magasabb, 163 milliárdos kereslet mutatkozott a 3 hónapos dkj-k iránt, ám a 12 hónapos papírok esetében szerény volt az érdeklődés.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!