Megdet Rahimkulov cáfolta azt a HVG által közölt értesülést, miszerint a leggazdagabb magyar OTP-pakettjének 10 százalék fölé emeléséhez kérte volna a PSZÁF engedélyét. Rahimkulov azt is közölte, hogy jelenlegi részesedése az OTP-ben 6 százalék, miközben a HVG arról számolt be, hogy az üzletember és két fiának együttes tulajdoni hányada ma már közelebb áll a 10 százalékhoz, mint az 5-höz. Az OTP részvényei mindenesetre lendületesen drágultak a BÉT-en szerdán, zárás előtt röviddel 2,4 százalékos többlettel 9745 forinton állt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!