A tranzakciók eredményeként – figyelembe véve a már a Firthlion Limited tulajdonában lévő összesen 4 132 933 darab darab MOL részvényt a Firthlion Limited összesen 4 562 794 darab törzsrészvénnyel rendelkezik és így 4,64 százalékos közvetlen befolyást szerzett a Molban. Figyelembe véve az Általános Értékforgalmi Bank Zrt. által korábban megkötött, összesen 500 000 darab Molra vonatkozó, feltételes befolyásszerzésre irányuló opciós szerződést, a Kafijat mint a Firthlion Limited és az Általános Értékforgalmi Bank Zrt. többségi tulajdonosa, 5,141 százalékos közvetett befolyással rendelkezik a Molban. Figyelembe véve a Rahimkulov Timur Magdetovics és Rahimkulov Ruszlan Megdetovics által közösen, egyenlő aranyban 100 százalékos mertekben tulajdonolt Charing Investments Limited által tulajdonolt összesen 85 921 darab Mol részvényt a fent megjelölt összes részvénymennyiség 5,231 százalékos mértékű közvetett befolyást eredményez a Molban Megdet Rahimkulov a Kafijat 71,44 százalékos tulajdonosa valamint Rahimkulov Timur Magdetovics és Rahimkulov Ruszlan Megdetovics a Kafijat egyenként 14,28 százalékos tulajdonosai, és egyben Megdet Rahimkulov, valamint egymás közeli hozzátartozói részére.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!