Ráncba szedték az OTP-t

Fél százalékos mínuszban zárt a BUX pénteken, a blue chipek közül a Mol és a Richter részvények árfolyama kismértékben emelkedett.
NAPI, 2010. november 5. péntek, 16:48
Fotó:

A BÉT irányadó indexe előnnyel nyitott, a nap nagy részét ennek ellenére a negatív tartományban oldalazva töltötte, majd a zárószakaszban a napi mélypontok közelébe visszavonulva, 0,5 százalékos mínuszban 23 205 ponton zárt.

A blue chipek közül a Mol, és a jó hírek miatt a hét eleje óta a trenddel szembe menő Richter drágult. A gyógyszerpapír 0,3 százalékos pluszban 46 800 forinton, az olajrészvény 0,2 százalékos felértékelődés után 20 450 forinton zárt.

Az OTP napi mélypontján, 5800 forinton végzett, ami 1,7 százalékos árfolyam-veszteségnek megfelelő árcsökkenést jelent. Az MTelekom részvényei 0,7 százalékkal 595 forintra értékelődtek le.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK