Rángatják a Molt

A BUX 0,8 százalékos mínuszban állt koradélután, a blue chipek vegyesen teljesítettek.
NAPI, 2010. június 23. szerda, 13:37
Fotó:

A BÉT irányadó indexe a reggeli szintekhez tért vissza délután fél kettőre. A BUX vesztesége 21 619 pontnál 0,8 százalék volt.

A blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom részvényei emelkedtek, a papír kedvező teljesítményéhez hozzájárulhatott az is, hogy a társaság közölte: kivezeti részvényeit a New York-i tőzsdéről. Erről bővebben itt olvashat.

Az OTP 6,3 milliárd forintos forgalom mellett 1,5 százalékos veszteséggel forgott, így részvényei 5170 forintot értek.

A Mol árfolyamában jelentős kilengések voltak koradélután, az olajpapír jegyzése alacsony, 1,3 milliárd forint körüli forgalom mellett 19 130 forintra (a pozitív tartományba) szökött fel koradélután, majd innen perceken belül 19 000 forint közelébe zuhant vissza. Jelenleg 0,5 százalékos árfolyam-veszteséggel 19 015 forinton áll a részvény jegyzése.

A Richter jegyzésének csökkenése 42 700 forintnál megtorpant, majd innen 300 forinttal emelkedve 43 000 forintra ugrott vissza, ami 0,9 százalék veszteséget jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK