Rángatják az OTP-t

A negatív tartományban nyitott, majd gyorsan emelkedett a BUX a pénteki tőzsdenap elején.
NAPI, 2010. szeptember 3. péntek, 09:11
Fotó:

A BÉT irányadó indexe 22 874 ponton nyitott, majd innen meredeken emelkedve már az első percekben betömte a kereskedés elején keletkezett rést. A BUX eztán újra a pirosba merült alá, 0,2 százalékos mínuszban, 22 807 ponton pihenve meg.

A blue chipek teljesítménye vegyes, a Magyar Telekom részvényei az elmúlt napok lejtmenete után újra drágulnak, 0,3 százalékos pluszban 686 forintot érnek. A Mol árfolyam-előnye minimálisra redukálódott miután nyitásban egészen 21 400 forintig szaladt az olajpapír jegyzése. A részvényért jelenleg 21 305 forintot adnak.

Az OTP árfolyama 4883 forinton járt az első percek rángatása után, melynek során jegyzése 4852 és 4900 forint között ingázott.

A Richter 0,4 százalékot veszített értékéből, így 47 650 forinton jegyzeték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK