A BUX délután 13 óráig a nap nagy részét pluszban tudta ugyan tölteni, ez azonban nem túl acélos emelkedést jelent. Az index délután 13 óra környékén 0,6 százalékos emelkedéssel 20 743 pontig jutott el. A vezető részvények közül a Mol és a Richter tudott emelkedni. Az olajrészvény 1,3 százalékkal 17 225 forintra drágult, míg a Richter szintén 1,3 százalékkal 40 400 forintig emelkedett. Az OTP 5400 forint környékén előző napi záró árán forgott, a bankrészvényt azonban napközben többször is megrángatták, hol felfelé, hol lefelé. A bankpapír így a nap elején még 5360 forint környékén is forgott, míg napközben 5450 forint fölé is kitépték. A Magyar Telekom a várakozásoknál rosszabb gyorsjelentését követően 0,6 százalékkal 682 forintig csúszott vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!