Az euró jegyzése a reggel hét órai 345,91 forintról 345,86 forintra ment le este hét órára, a dolláré pedig ezalatt 308,47 forintól 309,00-re, a svájci franké 324,51 forintról 324,67 forintra emelkedett - írja az MTI.

A hét eleje óta a forint az euróval szemben 0,2 százalékos erősödést ért el, a dollárral szemben viszont 0,3 százalékkal, a svájci frankkal szemben 0,4 százalékkal gyengült.

QP | Quality Placement

A forint a hónap eleje óta az euróval szemben 0,2 százalékkal, a dollárral szemben pedig egy százalékkal erősödött, a svájci frankkal szemben árfolyama szinte nem változott.

A forint az év eleje óta az euróval és a dollárral szemben egyaránt négy és fél százalékkal, a svájci frankkal szemben hat és fél százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!