Rázósan indult a nap a BÉT-en

A reggeli kezdés kissé élénkre sikeredett a Budapesti Értéktőzsdén, már a kereskedés elején sikerült nagyon rövid idő alatt megjárni többször is a pluszos és a mínuszos zónát.
Szabó Zsuzsanna, 2017. augusztus 23. szerda, 09:41
Fotó: Napi.hu

Délelőtt fél 10 körül 0,2 százalékkal állt a BUX a keddi zárószint alatt 37 535 pontnál, de előtte már többször megjárta a nyereséges zónát is.

A vezető részvények vegyesen indultak, a Mol hajszálnyival a keddi zárás alatt 23 370 forintnál ingadozott. A Richter - egyedüliként - erősödött, a részvények 0,4 százalékos drágulást követően 6640 forintnál jártak.

A Magyar Telekom a keddi zárószintjén 480 forinton állt. Az OTP pedig 0,7 százalékos gyengülést követően 10 260 forintnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK