Késő délelőttre másfél százalék körüli veszteséget halmozott fel a BUX index, a borongós nemzetközi hangulatban 10 óra előtt néhány perccel 240 pontos csökkenést mutat a vezető index, 16 638 ponton jár. Az OTP szenvedi meg egyelőre leginkább az eseményeket, a magyar bankpapír árfolyama 3 százalékot meghaladó mértékben csökkent, 3435 forintig. A Mol fél százalékkal csökken, 16 150 forintig, a Magyar Telekom 444 forintnál jár, ez 1,7 százalékos csökkenésnek felel meg. A Richter 0,3 százalékkal lett olcsóbb, 35 295 forint. Az Egis 0,3 százalékkal, 14 550 forintra drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!