Az euró árfolyama délutánra már olyan alacsonyan állt, mint utoljára januárban: 303,2 forinton is járt a jegyzés. A 304 forintos szint április elején még megfordította az akkor kibontakozó forinterősödést.

EUR/HUF napos
Kép: Alfatrader


Annak ellenére, hogy masszív erősödésen van túl a forint, az igazi próba csak az ennél valamivel alacsonyabb szintek közelében várhat a magyar deviza árfolyamára. Innentől kezdve ugyanis számos viszonylag erősnek számító technikai szinttel kellene megküzdenie a további erősödéshez. Mindjárt 302,18 forintnál ott sorakozik a 200 napos mozgóátlag, ennél lejjebb 295 és 300 forint között pedig egy korábbi mélypont és egy hosszú távú emelkedő trendvonal is várja a kurzust.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!