Reggel az Mtelekom a legjobb

Optimista hangulatban kezdődött a kereskedés a BÉT-en, amit vélhetően a tegnapi jelentős amerikai részvénypiaci rally is táplál.
NAPI Online, 2006. augusztus 17. csütörtök, 09:16
Fotó:

A BUX 21880 ponton, 0,5 százalékos pluszban állt az első percekben. Egyszázalékos drágulásával a 880 forintos MTelekom számít a legjobbak szereplő blue chipek. Az OTP 0,2 százalékos pluszban 6385 forinton, a Mol pedig ugyanekkora veszteséggel, 21505 forinton állt az első percekben. Az első Richter-kötés 0,2 százalékos pluszban, 44100 forinton született.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK