A BUX index 5 perccel a nyitás után egy százalékos emelkedést mutatott, s 23 292 ponton járt.


Az OTP részvények a nyitásban 4960 forintig jutottak, majd 4940 forintig jöttek vissza, ami 1,7 százalékkal haladja meg a pénteki záróértéket. A Mol is felfelé kezdett, az olajtársaság részvényei 22 350 forintra kapaszkodtak, 0,9 százalékkal a múlt heti záróárt fölé.


A Magyar Telekom fél százalékkal drágult, 695 forintig, a Richter egy százalékkal, 47 300 forintig. Az Egis hasonló mértékben emelkedett, 20 895 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!