A lap szerint Rejtő E. Tibor azért kérte az ügyészségtől, hogy helyezzék át az Aradi utcai rendőrségi fogdából büntetés-végrehajtási intézetbe, mert félt a lehallgatástól. Rejtő azért tagadta meg a vallomástételt az ORFK nyomozói előtt, mert minden, amit a rendőröknek elmond, azonnal kiszivárog a sajtónak, s emiatt veszélybe kerülhet a családja - értesült a Népszabadság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!