Magyarországon 25,8 százalékkal, Lengyelországban 6,8 százalékkal nőttek a jutalékvolumenek éves szinten. Az Olaszországban a felvásárolt Realizza hálózat 105 millió forint jutalékot generált.

A csoport saját iroda szegmens jutalék volumenei is rekord szintre ugrottak, 28,8 százalékkal 631 millió forintra. Magyarországon a jutalékbevételek éves szinten 78,2 százalékkal nőttek, 337 millió forintra - közölte a cég.

A csoport által közvetített hitelvolumen 174,1 százalékkal 199 milliárd forintra ugrott az első negyedévben, Olaszországban a hitelvolumenek 99,2 milliárd forintot tett ki, a cégcsoport által közvetített hitelvolumen Lengyelországban 78 milliárd forintot, Magyarországon 21,7 milliárd forintot tett ki.

A Duna House részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) prémium kategóriájában kereskedtek. A részvény árfolyama kedden 520 forint volt, a papír minimuma 392 forint, maximuma 555 forint volt az elmúlt egy évben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!