Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Délelőtt 10 óra körül elérte 337,57-es mélypontot a forint-euróárfolyam. Szerda reggel óta intenzíven gyengül a magyar fizetőeszköz.  Reggel nyolc órakor az euró árfolyama elérte 336,26-os sávot már. Negyed 12-kor 336.89-es kurzusra erősödött vissza a forint.

A dollár-forint párosításban is november óta nem látott szint állt be: 304,512-es szintre esett a forint. A történelmi mélypont, a 308,18-as szint még messze van egyelőre.

A régiós valuták közül a forintgyengülése a legerősebb.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!