Rekord dőlt a Wall Streeten

Az amerikai vezető indexek nyereségben zártak kedden, a Dow Jones Industrial Average (DJIA) történelmi rekordra emelkedett.
Napi.hu, 2016. december 6. kedd, 23:58
Fotó: MTI/AP

A DJIA kedden 0,2 százalékkal 19 252 ponton zárt, immár a második egymást követő napon - írja a Marketwatch. Az S&P-500 0,3, a Nasdaq 0,5 százalékot emelkedett a keddi kereskedésben. A legjobban szereplő szektorok a pénzügyi- és a telekommunikációs ágazatok voltak.

A WTI olaj ára több mint 2 százalékot esett kedden. A Marketwatch szerint befektetők a szombati OPEC és nem OPEC-tagállamok találkozójára várnak, hogy megvitassák az olajkitermelés korlátozását.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK