A legfontosabb részvények döntő többsége veszteséggel, ráadásul közel azonos arányú árfolyamcsökkenéssel fejezte be a napot. Az OTP kurzusa közel egy százalékkal 15 105 forintra, a Matávé és a Molé 0,8 százalékkal 823, illetve 4 080 forintra esett. Lefelé tartottak a vezető gyógyszerpapírok is: a Richter 0,7 százalékkal 15 800 forintra, az Egis pedig 1 százalékkal 9 700-ra gyengült. A nagyobb forgalmú részvények közül üdítő kivételt jelentett a TVK, amely 2,7 százalékos drágulással 3 800 forinton zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!