Rekordot döntött az S&P

Az USA-ban az S&P-500 indexe csúcson zárt, az indexet egyebek mellett a gyorsjelentő Google húzta, amelyenek részvényárfolyama közel 14 százalékkal ugrott meg.
Napi.hu, 2013. október 18. péntek, 22:19
Fotó: Napi.hu

Már a második napja zárt rekord magasságban az S&P-500 indexe, ezúttal 0,6 százalékos erősödéssel 1744 ponton. A záróérték pedig július közepe óta a legmagasabbnak számít. Az indexet a Google és a Morgan Stanley eredménye húzta - előbbi közel 14 százalékot rallyzott.

A Dow 0,2 a Nasdaq 1,3 százalékos pluszban zárt. A heti teljesítmény alapján a DJIA indexe 1,1, az S&P-500 2,4, a Nasdaq 3,2 százalékkal teljesített jobban az előző hetinél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK