Rekordprofit a Hewlett-Packardtól

A világ második legnagyobb PC-gyártója, a Hewlett-Packard várakozásokat túlszárnyaló eredményről számolt be tegnap, köszönhetően a jelentősen növekvő árbevételnek és a költségcsökkentésnek. Az egy évvel korábbi 73 millió dolláros szintről a nyereség 1,38 milliárd dollárra növekedett. A részvényesek a kiváló negyedéves teljesítmény mellett a most bejelentett hatmilliárd dollár értékű részvény-visszavásárlási programnak is örülhettek.
NAPI Online, 2006. augusztus 17. csütörtök, 09:01
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK