Az invesztorok annak ellenére bizakodóak, hogy az Alcoa - amely a Dow-komponensek közül elsőként rukkolt ki negyedéves számaival - eredménye kissé elmaradt a Wall Street-i várakozásoktól. Ennek nyomán az alu-óriás papírjának jegyzése csaknem 7 százalékkal esett a zárás után. A Dow Jones 0,08 százalékkal erősödött és rekordmagasságban, 11 867,17 ponton fejezte be a kereskedést. Az S & P's 500 0,2, a Nasdaq Composite pedig 0,16 százalékos erősödésben volt záráskor.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!