Remegve nyitott a piac, esik az OTP

157 pontos csökkenést mutat fél órával nyitás után a BUX, az OTP visszajött 4800 forint fölé.
NAPI, 2009. augusztus 31. hétfő, 09:35

Lefelé indultak az árfolyamok nyitás után a Budapesti Értéktőzsdén, az eladási hullám azonban fél órával a nyitás után enyhülni látszik, a BUX index 157 pont mínuszba tornászta fel magát. Az OTP megjárta a 4750 forintot is, immár 4820 forinton jár jegyzése, ez egyszázalékos csökkneés. A Mol másfél százalékkal, 14 300 forintig csúszott, a Magyar Telekom 780 forinton stagnál. A Richter  minimális mínuszban, 38 885 forinton jár, az Egos 20 000 forint fölé emelkedett.

Árfolyamok és grafikonok

Real time árfolyamok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK