Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A nem túl fényes gyorsjelentést közlő Mol árfolyamát a nyitást követően 17 000 forint alá, 16 960 forintig külsték le az eladók, ez a szint már viszonylag fontos támasz az olajrészvény árfolyamában, kérdés, megtartja-e a papírt. Az OTP részvényei az európia bankrészvényekkel együtt felfelé indult el reggel, a bankpapírok 5340 forinton, 10 forint pluszban állnak.

Ismét 700 forinton veszik a Magyar Telekom papírjait, ez egy forint emelkedés. A Richterrel 41000 forinton kereskednek, 200 forinttal pénteki utolsó ára felett, az Egist 18 640 forintig külsték lejjeb az eladók, ami közel egyszázalékos csökkenés.

A szintén ma reggel jelentő TVK részvényei esnek, kerek 3000 forinton, 2 százalékos mínuszban születnek rá kötések.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!