Rendben zajlott a közgyűlés a Humet-nél

A Humet Rt. mai közgyűlésén a részvényesek elfogadták a cég 2001. évi mérlegét és eredménykimutatását, amely szerint a cég 811 millió forintos mérlegfőösszeg mellett 172 millió forint veszteséget ért el. A közgyűlés emiatt úgy döntött, hogy a mérleg szerinti eredmény alapján osztalékfizetésre nem kerül sor, és a mérleg szerinti veszteség elhatárolásra kerül. A részvények névértékének változása miatt módosult az alapszabály is. A társaság alaptőkéje 3 100 000 darab, egyenként 150 forint névértékű, azonos jogokat biztosító, névre szóló részvényből áll majd. A változás október elsejétől lép életbe.
Madarász János, 2002. május 24. péntek, 15:45

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK