A Mol a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a koronavírus-veszélyhelyzet miatt továbbra sem lát lehetőséget arra, hogy az április 30-ára összehívott éves rendes közgyűlését személyes jelenléttel megtartsa, ezért a napirendi pontokban a részvényesek helyett az igazgatóság dönt - közölte a Mol pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A tájékoztatásban felhívják a figyelmet arra, hogy a napirendi pontokhoz kapcsolódó előterjesztéseket és határozati javaslatokat a társaság honlapján április 8-án közzétették.

A május 31-ig a szavazatok legalább 1 százalékát képviselő részvényesek a veszélyhelyzet megszűnését követő 30 napos jogvesztő határidőn belül kérhetik a közgyűlés összehívását a döntések utólagos jóváhagyására.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!