Rendkívüli közgyűlést tart a Plotinus

A Plotinus Holding közölte, hogy a társaság rendkívüli kközgyűlést tart december 28-án, amelyen új könyvvizsgálót választanak, fióktelep létrehozásáról döntenek, és új alapszabályt fogadnak el.
portfolio.hu, 2015. november 25. szerda, 20:20
Fotó: Napi.hu

A közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosító részvények által megtestesített szavazatok több mint 25 százalékát képviselő részvényes jelen van. A határozatképtelenség miatt összehívott második közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes, helyszíne ugyanaz, időpontja pedig 2016. január 11. 11.00 óra.

Napirendi pontok:

  • Közgyűlési tisztségviselők (Szavazatszámláló Bizottság és hitelesítő részvényes)
  • megválasztása.
  • Döntés a könyvvizsgáló jogviszony megszűnése kapcsán új könyvvizsgáló választásáról.
  • Döntés fióktelep létrehozásáról.
  • Döntés Alapszabály módosításról - Egységes Szerkezetű Alapszabály elfogadásáról.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK