Repülőgép szerencsétlenség: minden repteret lezártak NY közelében

Az újabb repülőgép szerencsétlenség nyomán minden NY közeli repteret és az egész légteret lezárták. A részvényindexek hektikusak, a hír után az FTSE 3 százalékig esett, de ebből 1,2 százalékot már visszanyert. Úgy tűnik a légitársaságok és az amerikai államkötvények szenvedik meg a legjobban a dolgot, de nincs komoly pánikhangulat a börzéken. Sok légitársaságot fölfüggesztettek, a BA például 16 százalékot esett. Az euró 0,8920-ról 0,8980 dollárra erősödött.
Ádám Viktor, 2001. november 12. hétfő, 15:48
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK