A fentieken kívül a Humet Kft-nek vételi kötelezettsége van további 2 019 600 Humet részvényre 2002. március 31-ig, míg a Humet Kft. tulajdonában lévő részvényekből harmadik személynek vételi joga van 656 250 részvényre, amelynek lehívása 2002 évben lehetséges. A Senergie Rt. Civin János tulajdonában lévő részvényeinek 85 százalékára harmadik személynek vételi joga van. Civin Jánosnak vételi joga áll fenn 201 960 Humet részvény megvásárlására 2002 január 31-ig - tette közzé a társaság a mai Magyar Tőkepiacban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!