Az allokáció során 20 darabig a kártyaleosztás, míg ezután a jegyzésarányos elosztás elve érvényesül. A belföldi road show ma indul, míg külföldön hétfőtől mutatkozik be a társaság. Az árfolyamot december 4-én jelentik be, a visszajáró készpénz illetve a kárpótlási jegy átvételére 15-től van lehetőség. A készpénzzel jegyzők már december elején, a kárpótlási jegyért jegyzők viszont csak február 20. után értékesíthetik papírjaikat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!