Részvénnyel jutalmaz a Richter

A Richter Gedeon igazgatóságának döntése értelmében a társaság eredményes működése érdekében kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársak részére jutalomként, a társaság saját részvényeiből 4800 darab törzsrészvény került átadásra. Ezzel egy időben a gyógyszergyártó bejelentette, hogy 2400 darab saját részvényt vásárolt tőzsdén kívüli forgalomban, amit az értékpapír juttatási programjához kíván felhasználni.
NAPI Online, 2007. december 3. hétfő, 16:28
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK