Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Sokan szeretnék megtakarításaikból kihozni a maximumot, ám a magasabb hozamért cserébe tényleges lépéseket csak kevesen tesznek. A "Stratégia és Kitartás" tanfolyam azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy változtassanak megtakarítási szokásaikon, és saját kezükbe vegyék pénzügyeik kezelését.

További információ és jelentkezés a tanfolyamra

Képzésünkön megérti a hozam és a kockázat közötti összefüggést, és képes lesz a magasabb hozamért cserébe tudatosan kockázatot vállalni. A tőzsdézés egyik nagy előnye, akár egy vállalkozási tevékenységgel összehasonlítva is, hogy a kockázat a kereskedés világában teljes egészében kontrollálható, mértéke a kereskedő által előre meghatározott.

Mit ad Önnek képzésünk?
Képzésünkön megismer egy trendkövető stratégiát, melyet használva akár minimális időráfordítással is meglovagolhatja a hosszabb távú tőzsdei hullámokat. Megérti, mely tényezőkre kell fókuszálnia, hogy képes legyen nagyobb hozamokat elérni.

Kinek ajánlott a képzés?
Kezdő és kevés gyakorlattal rendelkező kereskedőknek egyaránt.

További információ és jelentkezés a tanfolyamra
Részvételi díj: bruttó 6000 Ft-tól

Időpont: 2016. június 9,10.
Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, Polgár u. 8-10. Flórián Udvar Irodaház, D épület 201.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!