Eladta tegnap OTP-részvényeinek jelentős részét a cég vezérigazgató-helyettese, Bencsik László. Összesen 61233 darab törzsrészvényt értékesített 5336 forint/darab átlagáron, aminek értéke 326 millió forint. Ezzel tulajdona 23709 darabra csökkent, ami 0,01 százalékos részesedésnek felel meg - írja a Portfolio.hu.

Nem csak Bencsik László adott el tegnap részvényeket, de Gresea István igazgatósági tag is. 85 ezer darab törzsrészvényt adott el 5319 forint/darab átlagáron, ami 450 millió forintnak felel meg. Ezzel tulajdona 49454 darabra változott, ami 0,02 százalékos részesedést jelent.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!