Részvényeladásra készülhet a Mol

A Mol tárgyalásokat folytat bankjaival a társaság jövőbeli beruházási programjainak finanszírozásáról, s nem kizárt, hogy új részvényeket bocsát ki a jövőben - mondta Mosonyi György vezérigazgató.
NAPI, 2009. szeptember 2. szerda, 10:14

A társaság vezetője a Bloombergnek adott nyilatkozatában a lehetésges részvényeladásról nem mondott bővebbet. Kifejtette, hogy immár kevés lehetőséget látnak a közép- és kelet-európai terjeszkedésre és nem terveznek további finomítói kapacitásbővítést Nyugat-Európában. A fókuszt a jövőben a meglévő portfolió készpénztermelő képességének mielőbbi javítására helyeznék.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK