A kiábrándító második negyedéves amerikai GDP-adat és a június 24-én közzé tett 'végleges' első negyedéves érték váratlan lefelé módosítása sokkolta az amerikai befektetőket. A vezető indexek egy százalék körüli mínuszban vannak, miután már egész héten folyamatosan estek.

Az S&P-500 1,1 százalékkal 1286,3 pontra, a Dow egy százalékkal 12118 pontra esett, a Nasdaq 1,1 százalékos mínuszban van. A piacok most a háromnegyed négyes ISM-adatra várnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!