A jelek szerint a befektetőknek tetszett a Richter ma publikált gyorsjelentése, a gyógyszerpapír 1,6 százalékos drágulással kezdett, így az árfolyam 36 600 forintra változott. A Richter nyomában ott van a Mol, amely 0,8 százalékkal 20 670 forintra erősödött. Közben az OTP 0,5 százalékkal került feljebb, ami 7985 foirntos aktuális kurzust jelentett, míg a Magyar Telekom lefele vette az irányt, árfolyama 0,4 százalékkal 995 forintra gyengült. A piaci szereplők a Démász meglepően jó eredményét 1,7 százalékos drágulással honorálták, így az áramszolgáltató jegyzése 17 600 forintra emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!