Richter: nem kell a Societa Sportiva Lazio

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének a megkeresésére a Richter Gedeon Rt. nevében Bogsch Erik vezérigazgató kijelenti: sem ő, sem az általa képviselt ügyvezetés sem 2006-ban nem tervez, sem múlt év folyamán nem tervezett, illetőleg nem tett semmilyen formában intézkedést arra vonatkozólag, hogy a Societa Sportiva Lazio S.p.A. cégben közvetlen vagy közvetett tulajdont szerezzen - áll a magyar gyógyszercég közleményében.
NAPI Online, 2006. március 27. hétfő, 09:46
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK