Richter: változások a menedzsmentben

A Richter bejelentette, hogy Kováts Sándor, a társaság kereskedelmi igazgatója elhunyt. 2015. július 1-jétől erre a tisztségre Pokomándi Endrét nevezik ki.
portfolio.hu, 2015. május 20. szerda, 08:31
Fotó: Napi.hu

A kereskedelmi igazgatóság irányítását az átmeneti időszakban Bogsch Erik vezérigazgató látja el - írja a Portfolio.hu. Kováts Sándor végzettségét tekintve vegyészmérnök, finomkémiai szakmérnök, aki 2006-tól töltötte be a kereskedelmi igazgatói pozíciót a Richternél. 1984 óta dolgozott a társaságnál különböző pozíciókban. 2001 és 2002 között a Gedeon amerikai leányvállalatának műszaki igazgatója volt.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK