Robban a Mol!

A pozitív startot követő ingadozás után lejtőre került a BÉT indexe, de a parkettre visszaengedett Mol árfolyamrobbanása ismét jelentős pluszba segítette a BUX-ot.
NAPI Online, 2007. szeptember 25. kedd, 12:36
Fotó:

Fél egy után a BÉT indexe 1,8 százalékos többlettel 27 892 pontnál járt.
A Telekom 970 forinton stagnált, az OTP 0,4 százalékal 9150 forintra süllyedt, miközben a Richter 0,2 százalékal 36 900 forintra erősödött.
Az OMV által ismét megostromolt, 32 ezres árral megkínált Mol részvényeit felfüggesztették, de a könyvben volt 31 000 forint feletti ajánlat is. A Mol-papírokat fél egykor visszaengedték a parkettre, az olajrészvény akkor 5,7 százalékkal 28 500-ra ugrott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK