Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint hajnalban áramszünet miatt a cég több százhalombattai üzeme is leállt, a robbanás a katalitikus krakk üzem közelében történt újraindításkor következett be, ám tűz nem keletkezett. Molnár István, a Mol Rt. finomításért felelős vezetője kijelentette, hogy az olajfinomítóban történt baleset nem okoz semmilyen problémát a Mol Rt. termelésében. Az érintett, robbanás miatt leállt üzemeket már újraindították. A Munkavédelmi Főfelügyelőség és a Mol szakértői bizottsága is tegnap megkezdték a vizsgálatokat, amelyek várhatóan napokig is eltartanak majd.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!