A Wall Street befektetési bankjai közül elsőként a Lehman Brothers rukkolt elő pénzügyi évének harmadik negyedéről szóló jelentésével. A nettó nyereség ebben az időszakban 879 millió dollár, részvényenként 2,94 dollár lett, szemben az egy évvel korábbi 505 millióval, illetve 1,71 dollárral. A bőven 70 százalék feletti növekedés a piacot is meglepte, a Reuters által megkérdezett elemzők átlagosan 2,35 dolláros eredményt vártak. A nettó bevétel 47 százalékkal 3,9 milliárd dollárra hízott, a tőkepiaci bevétel 49 százalékkal 2,5 milliárd dollárra emelkedett. A befektetési banki tevékenység 815 millió dollár lett, ami 55 százalékos növekedést jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!