Robbant a forint!

A bankközi devizapiacon hirtelen forinterősödés kísérte a monetáris tanács mai döntéseit.
NAPI Online, 2008. február 25. hétfő, 14:12
Fotó:

Az euró árfolyama délután 2 előtt pár perccel még 263,50 forint közelében állt, az árfolyamsáv eltörlésének hírére azonban hirtelen 260 forint alá esett a jegyzés.

Kolba Miklós, az ING devizakereskedője elmondta, hogy nem lepné meg, ha a hirtelen erősödés kérészéletű lenne, és hosszú távon a sáveltörlésnek forintgyengítő hatása lenne. (A szakember arra is jó esélyt lát, hogy az euró jegyzése még a mai nap végére visszaemelkedik a délelőtti szintre.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK