Robog az Állami Nyomda, erősödnek a blue chipek

Határozott irány nélkül, de a pozitív tartományban tartózkodott délben a Budapesti Értéktőzsde indexe, a BUX 0,8 százalékos pluszban, 23100 ponton várta a folytatást.
Kovács Balázs, 2006. március 31. péntek, 12:16
Fotó:

Forgalom tekintetében továbbra is kiemelkedik a mezőnyből a Mol, az olajpapírok négymilliárd forintos kötési összérték mellett 1,8 százalékos nyereséget gyűjtöttek össze délelőtt, ez 22250 forintos kurzust jelentett, miután a Credit Suisse 30 039 forintos célárat fogalmazott meg az olajpapírra. A délelőtt üde színfoltja az Állami Nyomda, az alig pár hónapja debütált papírok vélhetően az 510 forintos osztaléknak köszönhetően 4 százalékkal egészen 6450 forintig értékelődtek fel. Az OTP 0,6 százalékkal 7650 forintra, a Richter 0,6 százalékkal 43880 forintra drágult, miközben az MTelekom 0,3 százalékot veszített az értékéből, és 972 forinton várja a folytatást.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK