A hosszú oldalon mindössze a 3 éves kötvény benchmarkja változott, 1 bázisponttal 6,70 százalékra csökkent. A rövid oldalon a két hosszabb lejárat hozama 1-1 bázisponttal került feljebb, a legrövidebb, 3 hónapos kincstárjegy benchmarkja pedig 2 bázisponttal 5,92 százalékra nőtt. Tegnap szintén csekély mértékben mozdultak a hozamok, mindössze 1-2 bázispontos változást jegyeztek fel az ÁKK munkatársai.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!