A társaság összes bevétele 3,299 milliárd forintot tett ki, ez 12 százalékkal alacsonyabb, mint 1999-ben. A cég árbevételében bekövetkezett változások jól tükrözik a cég stratégia váltását. Csökkent a szállodai tevékenységből származó árbevétel is, a tavalyi 890,7 millió forint 12,2 százalékkal kevesebb, mint 1999-ben volt. A vendéglátás árbevétele 9,9 százalékkal csökkent. A bérbeadás árbevétele ezzel szemben 29 százalékkal emelkedett, miután a társaság félévkor bérbe adta szállodáit. A cég 340 millió forintos rendkívüli eredménye szálloda értékesítésből származik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!