Röpködnek a mínuszok Budapesten

A negatív tartományban kezdte a napot a BUX-index.
Napi.hu, 2013. október 14. hétfő, 09:43
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexetöbb mint fél százalékkal gyengült hétfőn a nyitás után jó félórával. A főbb papírok közül a nemzetközi hangulat változásaira hagyományosan legszorosabban reagáló OTP közel másfél százalékkal 4302 forintig gyengült, az Mtelekom árfolyama több mint fél százalékkal 292 forintig süllyedt, hasonló mértékben csökkent a Richter-részvény (4073 forint) ára, míg a Mol szerényebb mértékben 15 135 forintig, az Egis pedig hajszálnyival 27 820 forintig ereszkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK