Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 1,05 százalékos, az S&P 500-as mutató 1 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 1,36 százalékos mínuszban indította a kereskedést.

A globális kereskedelem szempontjából legjelentősebb két nyersolajkeverék, az északi-tengeri Brent és a nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate (WTI) ára egyaránt csökkent. A Brent hordónként 18 centtel (0,29 százalékkal), 61,27 dollárra süllyedt, miközben WTI ára 23 centtel (0,42 százalékkal) 52,35 dollárra gyengült.

A New York-i árupiacon az arany unciánkénti ára 9,15 dollárral (0,74 százalékkal) 1238,15 dollárra esett.

Csütörtökön vegyesen zártak a New York-i tőzsdeindexek, a Dow Jones 0,29 százalékkal erősödött, ugyanakkor az S&P 500-as mutató 0,02 százalékkal, a Nasdaq Composite mutatója pedig 0,39 százalékkal süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!