A nemzetközi tőzsdéken negatív volt a hangulat, az európai részvények estek, a német papírok is alulteljesítettek. A magyar részvények a nemzetközi trendet követték, negatív tartományban zártak, a devizapiacon nem történt különösebb elmozdulás - mondta Priegl Máté, OTP Treasury üzletágának szenior trader munkatársa az M1-en.

A Mol 8 forinttal, 0,28 százalékkal, 2808 forintra csökkent, 3,1 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 190 forinttal, 1,65 százalékkal, 11 310 forintra esett, forgalmuk 7,5 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 0,50 forinttal, 0,11 százalékkal, 454,50 forintra gyengült, forgalma 439,5 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 45 forinttal, 0,79 százalékkal, 5635 forintra csökkent, a részvények forgalma 2,5 milliárd forintot ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!