Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kababik József, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötője az M1-en elmondta, míg a hétfői, közel 3,5 százalékos emelkedéssel felülteljesítő volt a BUX index, a keddi 1,39 százalékos eséssel - amit a Mol vezetett -, inkább alulteljesítő. Európában inkább jó volt a hangulat, a német tőzsde közel 1 százalékot emelkedett, de volt másfél százalék pluszban is.

Kifejtette, a BUX index lényegében egész nap negatív tartományban volt, kora délután volt egy pillanat, amikor plusz 1 pontig tudott emelkedni, de utána megint esett. Megalakult az olasz kormány, nagyjából azt akarják tenni, amit ígértek, aminek nem örültek a piacok, a tízéves olasz államkötvény hozama megint elkezdett emelkedni - mondta.

A Mol 70 forinttal, 2,53 százalékkal, 2700 forintra gyengült, 2,6 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 240 forinttal, 2,30 százalékkal, 10 210 forintra esett, forgalmuk 6,5 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom 1 forinttal, 0,24 százalékkal, 425 forintra erősödött, forgalma 360,4 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 65 forinttal, 1,20 százalékkal, 5465 forintra nőtt, forgalmuk 1,4 milliárd forintot ért el.

Fotó: Napi.hu/Szabó Dániel

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!