A péntek délutáni 268,40 forintos euróárfolyam után hétfő hajnalban - zéró forgalom mellett - 269-ig szökött fel a jegyzés, majd 267,40-re süllyedt, a Hamilton adatai szerint. A dollár a múlt hét végéhez képest közel három forinttal lett olcsóbb, jegyzése 184,20-ra esett. Rossz hír a frankhiteleseknek, hogy a svájci deviza mindezzel párhuzamosan nem lett olcsóbb, árfolyama nem változott érdemben: kora reggel 181,20 forintnál járt. Az euró/dollár keresztárfolyam 1,452 körül rezgett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!